Zanimljivosti
EKONOMSKA I TRGOVAČKA ŠKOLA ČAKOVEC
Učenici iz Ingolstadta u posjetu partnerskoj školi
objavljeno: 19. travnja 2018.

Za vrijeme boravka u Čakovcu organizirane su im aktivnosti i radionica u školi, a škola je i organizirala stručnu praksu za osmero učenika ekonomsko-administrativnog usmjerenja u tvrtkama CWS-Boco d.o.o., Pana stolarija d.o.o., Eko Međimurje d.d. i Regionalna razvojna agencija Međimurje, koje su time pokazale svoju spremnost za suradnju i društvenu angažiranost.

Na taj se način omogućava učenicima Ekonomske i trgovačke škole prijava za projekt Erasmus+ i obavljanje stručne prakse u inozemstvu.

Gosti iz Njemačke sa svojim su profesorima Stefanom Bacanijem i Danielom Brandesom posjetili Zagreb, a zahvaljujući sponzorstvu LifeClass Terma Sv. Martin biciklirali su po bregima gornjeg Međimurja.

Učenici Ekonomske i trgovačke škole protekle su dvije godine također proveli dva tjedna na stručnoj praksi i posjetili školu u Ingolstadtu u okviru projekta The Mobility Bridge II i The Mobility Bridge III, programa Erasmus+, a nadaju se i pozitivnom rješenju prijave projekta The Mobility Bridge IV, koji bi omogućio ponovni odlazak u Ingolstadt u srpnju ove godine. [ IZ DRUGIH MEDIJA | mnovine.hr ]