Školstvo u medijima
iPAD APLIKACIJE
9 edukativnih igara koje djeca vole
objavljeno: 4. svibnja 2018.

…učenje osnovne matematike kroz interaktivne igre, izgrađivanje likova i 3D modela, izrađivanje izazovnih slagalica i još mnoga uzbudljiva iskustva. Pozivamo vas da provjerite ove aplikacije i podijelite s nama što mislite o njima.

 9 EDUKATIVNIH IGARA KOJE DJECA VOLE (za iPAD)

The Infinite Arcade

Infinite Arcade alat je za kreiranje igara. To je četvrta aplikacija u Tinybopovoj seriji Digitalne igračke koja uključuje iPad aplikaciju godine – The Robot Factory. Aplikacije Digitalne igračke osmišljene su da djeci omogućuju stvarati sve što mogu zamisliti.

Dr. Panda Town

Otkrijte svaki dio grada dr. Panda, od prodavaonice sladoleda u parku do škrinje s blagom u vašem potkrovlju! Koliko tajni možete pronaći? Možete li pronaći sve skrivene kostime i kombinacije za kuhanje? Otkrijte kako pobjeći iz zatvora ili odgovoriti na učiteljevo pitanje iz matematike. U gradu dr. Pande obilje je toga što možete istražiti.

Busy Shapes 2

Tražite li zabavno i ugodno iskustvo učenja za djecu u dobi od četiri godine, gradeći pritom važne razvojne vještine kroz zanimljivu igru? Busy Shapes 2 odlična je 3D slagalica osmišljena za djecu od četiri do osam godina.

Sago Mini Puppy Preschool

Potaknite rano učenje putem ove neodoljive aplikacije. Upoznajte svoje najmlađe s brojevima, prepoznavanjem oblika, uparivanjem i glazbom. Pridružite se Harveyju i prijateljima u četiri interaktivne aktivnosti osmišljene za poticanje učenja kroz igru.

Sound Rebound

Zamislite se u svijetu 2D oblika i dizajna. Kako to izgleda i zvuči? To ovisi o vama. Sound Rebound kreativan je prostor u kojem možete izgraditi očaravajuće veze, dinamične kolaže, istražiti boju zvuka ili što god vam padne napamet.

DragonBox Big Numbers

Potaknite svoje dijete na izgradnju prekrasnog svijeta. Naučite velike brojeve, zbrajati i oduzimati kroz igru i istraživanje. Uzgajajte, skupljajte i mijenjajte da biste otključali nove svjetove te izgradili kuće i dućane.

Noddy Toyland Detective

Igrajte se s Noddyjem i njegovim prijateljima. Posjetite svoje najdraže likove iz ove djeci omiljene TV emisije te sudjelujte u igrama i aktivnostima. Postanite detektiv i otkrivajte tajne.

Splash Math

Splash math sveobuhvatan je i s kurikulumom usklađen matematički program koji potiče učenje matematike samostalnim i prilagodljivim vježbanjem.

LEGO DC Super Heroes Chase

Ovo je igra za djecu u dobi od pet do 12 godina koja žele biti superheroji i superzločinci. Igrajte s jednim od svojih omiljenih likova i postanite dio zabavne priče koja obiluje akcijom. Budite Superman, Batman, Wonder Woman, vozite svoja omiljena superherojska vozila kako biste uhvatili zločince.

…………………….

NAPOMENA

  • Portal Educational Technology and Mobile Learning učiteljima nudi besplatne obrazovne internetske alate i mobilne aplikacije, a njime upravlja tim predanih kanadskih učitelja.
  • Izvor: educatorstechnology.com