Zanimljivosti
OROSLAVJE
155 godina osnovnog školstva
objavljeno: 18. svibnja 2018.

… ravnateljici Osnovne škole Oroslavje Sanji Šakoronji uručila Zahvalnicu Krapinsko-zagorske županije te je ujedno najavila da bi ove jeseni trebala početi izrada projektne dokumentacije za gradnju nove sportske dvorane u sklopu oroslavske osnovne škole.

„Svjesni smo dviju potreba ove škole. Jedna je nova sportska dvorana za koju od jeseni kreće projektiranje u suradnji s Gradom Oroslavje te se nadam da ćete uskoro imati novu dvoranu. Drago mi je što broj učenika u školi raste, pa je potrebno proširiti prostore, i to je također zalogaj s kojim ćemo se uhvatiti u koštac uskoro”, rekla je zamjenica Petek.

Ravnateljica škole Sanja Šakoronja s ponosom se osvrnula na rad škole u proteklih godinu dana. 

„Sadašnjost i budućnost škole temelji se na bogatoj tradiciji, ali se prilagođavamo i promjenama i zahtjevima novog vremena. Ulažemo u znanje i napredovanje učenika, ali i učitelja, ne stojimo na mjestu, već stvaramo dinamičnost brojnim aktivnostima i projektima”, kazala je ravnateljica i posebno istaknula porast broja učenika u oroslavskoj osnovnoj školi te je na suradnji zahvalila učiteljima, roditeljima i zaposlenicima, suradnicima, Krapinsko-zagorskoj županiji, Gradu Oroslavju i donatorima te svima koji su na bilo koji način sudjelovali u projektima i aktivnostima škole. [ IZ DRUGIH IZVORA | kzz.hr ]