Zanimljivosti
OŠ SVETI MARTIN NA MURI
Uz najavu obnove školske zgrade proslavili Dan škole
objavljeno: 4. lipnja 2018.

Sve njih kao i goste i uzvanike, među kojima su bili općinski načelnik Dražen Crnčec, općinski vijećnici i djelatnici, domaći župnik prečasni Ivan Herceg, donedavni aktivni ravnatelj, a danas zamjenik varaždinskog župana Tomislav Paljak, ravnateljica selničke škole Anica Rašperger, gospodarstvenici, predstavnici udruga i klubova, policije, prijatelji škole i mnogi drugi, srdačno je pozdravila v. d. ravnateljice profesorica Petra Novinščak.

Ravnateljica je naglasila kako je školska godina potpuno ispunila planove i programe rada, a da je ona kao nova ravnateljica učinila sve kako bi škola ostala na dobrom glasu.

Najavila je skorašnju obnovu postojeće školske zgrade, zahvalila svima koji su joj na bilo koji način pomogli u njezinu novom, ravnateljskom poslu.

Ravnateljica Novinščak zaslužnim je, uspješnim i najboljim učenicima podijelila priznanja i zahvalnice, a jednako tako i djelatnicima te zaslužnim pojedincima i podupirateljima škole i njezinih aktivnosti.

U sklopu ove priredbe otvorene su i tri izložbe, odnosno radionice koje su osmislile i održale Učenička zadruga Tinček pod vodstvom učiteljice Marije Hergotić, Likovna republika, Župni Caritas, te volonterka u Africi Tanja Jambrović. [ IZ DRUGIH MEDIJA | emedjimurje.rtl.hr ]