Zanimljivosti
OŠ VLADIMIRA NAZORA, BUDINŠČINA
115 godina osnovnog školstva
objavljeno: 5. lipnja 2018.

Predsjednica Županijske skupštine Vlasta Hubicki čestitala je 115. rođendan OŠ Vladimira Nazora okupljenim sadašnjim i bivšim učenicima i djelatnicima te u svom pozdravnom govoru istaknula: Ovo je lijepa i kvalitetna škola, koja ima aktivnu osmogodišnju područnu školu, koja se diči učenicima pobjednicima županijskih natjecanja, koja djecu uči kako je bitno učiti i znati upotrijebiti stečeno znanje, ali i družiti se i stvarati prijateljstva – rekla je Vlasta Hubicki te naglasila kako se Krapinsko-zagorska županije brine o svojim školama, ponosi se kvalitetom njihova rada i nastave te dakako uspješnim mladim ljudima koji iz tih škola izlaze.

Predsjednica Hubicki ovom je prilikom ravnateljici osnovne škole u Budinščini Mariji Zozoli uručila zahvalnicu, kojoj je OŠ Vladimira Nazora ovom prilikom dodijelio župan Željko Kolar za dugogodišnji i predani rad u obrazovanju, kao jamstva uspjeha i napretka društva u cjelini.

Okupljene su pozdravili i zamjenik načelnika Budinščine Dragutin Dugan, ravnateljica Osnovne škole Vladimira Nazora Marija Zozoli te načelnik Hrašćine Branko Tukač, koji je s predsjednikom Općinskog vijeća Željkom Zozolijem podijelio poklone školi i učenicima iz Područne škole Hrašćina koji su se istaknuli svojim uspjesima na natjecanjima. Osnovna škola Vladimira Nazora u sklopu obilježavanja 115. obljetnice izdala je i kratku monografiju te organizirala izložbu o svojoj povijesti. [ IZ DRUGIH IZVORA | kzz.hr ]