Zanimljivosti
OŠ ANTE STARČEVIĆA, LEPOGLAVA
Završna priredba, a Grad nagradio najuspješnije učenike
objavljeno: 5. lipnja 2018.

…Uz vas su vaši roditelji i učitelji, a tu je i Grad Lepoglava – poručio je učenicima OŠ Ante Starčevića iz Lepoglave gradonačelnik Marijan ŠKVARIĆ tijekom školske priredbe kojom je proslavljen uspješan završetak još jedne školske godine. 

Gradonačelnik  Škvarić, koji je priredbu pratio u društvu svog zamjenika Hrvoja Kovača, učenicima i njihovim mentorima, koji su na školskim županijskim i gradskim natjecanjima osvojili jedno od prva tri mjesta, uručio je gradske nagrade. Za osvojeno prvo mjesto na županijskom ili državnom natjecanju Grad je učenike nagradio s 300 kuna, a mentore sa 600, za osvojeno drugo mjesto učenici su nagrađeni s 200 kuna, a mentori s 400, dok su za osvojeno treće mjesto učenici primili 100 kuna, a mentori 200. Uz novčane nagrade Grad ih je nagradio i prigodnim poklonima.

Završna je priredba održana u ispunjenoj sportskoj školskoj dvorani. Tijekom njezina trajanja učenici su izveli raznovrstan i veseli program ispunjen pjesmom, recitacijama i plesom.

Tradicionalno je proglašena i učenica generacije. Ove je godine ta titula pripala Elizabeth MARKOVIĆ.

Na kraju priredbe još se jedna generacija učenika, uz zahvale učiteljima i školskom osoblju, oprostila od osnovnoškolskih klupa. [ IZ DRUGIH IZVORA | lepoglava.hr  ]