Zanimljivosti
ROTARY KLUB POŽEGA
Nagradili najbolje požeške maturante
objavljeno: 8. lipnja 2018.

…na osnovi cjelokupnog uspjeha tijekom njihova srednjoškolskog obrazovanja i to upravo na poticaj i poziv Rotary kluba Požega, koji već desetu godinu zaredom provodi akciju nagrađivanja izvrsnosti.

I ove su godine najbolji učenici završnih razreda požeških srednjih škola nagrađeni prijenosnim računalima, a ovime se ukupan broj učenica i učenika nagrađenih prijenosnim računalima povećao na 67. Nagrađeni su: Erin Keleuva iz Glazbene škole, Petar Poljak iz Tehničke škole, Ružica Radoš iz Gimnazije Požega, Anita Rotar iz Katoličke gimnazije, Anabela Sulić iz Obrtničke škole, Ana Svoboda iz Ekonomske škole te Marta Turina iz Poljoprivredno-prehrambene škole.

Računala je uručio predsjednik kluba Darko Rajić, a uz članove i ravnatelje škola svečanoj je dodjeli prisustvovao i zamjenik požeškoga gradonačelnika Ferdinand Troha.

Sredstva potrebna za ovu aktivnost Rotary klub Požega osigurao je putem vlastitih aktivnosti – organizacijom teniskog turnira članova Rotary klubova iz cijele Hrvatske i organizacijom posjeta vinarima i vinogradarima, kad je Rotary klub Požega okupio brojne goste. [ IZ DRUGIH IZVORA | pozega.hr ]