Zanimljivosti
KUTINA: 24. GRADSKO VATROGASNO NATJECANJE ZA DJECU I MLADEŽ VZG KUTINA I 1. KUP REPUŠNICE
Uspješni mali vatrogasci
objavljeno: 13. lipnja 2018.

Na oba natjecanja natjecalo se ukupno 40 ekipa djevojčica i dječaka te muške i ženske mladeži, a prva mjesta na 24. Gradskom vatrogasnom natjecanju za djecu i mladež VZG Kutina osvojili su dječaci od 6 do 12 godina DVD Banova Jaruga, djevojčice od 6 do 12 godina DVD Zbjegovača, DVD Husain u ekipi ženske mladeži od 12 do 16 godina te DVD Repušnica u ekipi muške mladeži od 12 do 16 godina.

Na 1. Kupu Repušnice prva mjesta osvojili su DVD Banova Jaruga ekipa dječaka od 6 do 12 godina i prijelazni pehar, DVD Zbjegovača ekipa djevojčica od 6 do 12 godina, DVD Ostrna u ekipi muške mladeži od 12 do 16 godina i prijelazni pehar te DVD Ribarnica ekipa ženske mladeži od 12 do 16 godina.

Svi su pobjednici, istaknuli su organizatori natjecanja, jer ovi mladi vatrogasci čuvaju i prenose tradiciju i pronose humanost i ljudske vrijednosti koje odlikuju vatrogasce. Svim sudionicima čestitao je i gradonačelnik Kutine Zlatko Babić ,koji je istaknuo da su djeca i mladi uz pokazane vještine dokazali kako će nastaviti njegovati tradiciju vatrogastva radi pomaganja ljudima u nesrećama. Domaćin natjecanja bio je DVD Repušnica. [ IZ DRUGIH IZVORA | kutina.hr ]