Zanimljivosti
OŠ ANTUNA KANIŽLIĆA, POŽEGA
Svečana sjednica Učiteljskog vijeća: priznanja najboljim učenicima i mentorima
objavljeno: 18. lipnja 2018.

… te za uspjehe na raznim smotrama i natječajima. Prije početka svečane dodjele okupljene je pozdravila Marija Samardžija, ravnateljica škole.

– Znamo da je uspješnost nastavnog procesa odraz kvalitete rada svakog učitelja, ali i suradništva učenika u njemu. A naši učenici imaju intelektualnu radoznalost, kreativnost, inicijativu i poduzetnost. Dio toga stekli su radeći uz svoje učitelje i na mnogobrojnim školskim projektima, ali danas ne bih govorila o njima niti o redovitoj nastavi, već o onoj dodatnoj, dopunskoj i izvannastavnim aktivnostima. Čestitam učiteljima koji su ove oblike nastave doveli na razinu očekivane potrebe naših učenika, učenicima na svjesnosti potrebe rada uz redovitu nastavu, a roditeljima na pomoći kod organiziranja vremena svoje djece i kontrole redovitosti njihova dolaska – poručila je ravnateljica.

Svečanoj sjednici prisustvovao je i gradonačelnik Požege Darko Puljašić, i sam bivši učenik ove škole.

– U školi Antuna Kanižlića dobili ste izvrsne temelje i u srednjim školama nećete imati problema. Vidim ovdje mnogo nagrada, što znači da je i vas mnogo bilo uspješno, da su vaši učitelji, nastavnici i mentori mnogo radili. Vi ste budućnost našega grada i domovine Hrvatske, bez vas ništa nema smisla, a mi smo tu da vas pripremimo za život, da se odnosite jedni prema drugima onako kako biste htjeli da se drugi odnose prema vama – rekao je gradonačelnik Puljašić i čestitao svim učenicima i nastavnicima na uspjehu. [ IZ DRUGIH IZVORA | pozega.hr  ]