Školska knjiga za vas
UPOZNAJTE UDŽBENIČKE KOMPLETE I DODATNE DIGITALNE SADRŽAJE ŠKOLSKE KNJIGE ZA PROVEDBU EKSPERIMENTALNOG PROGRAMA
Cjelovit digitalni sustav za novo doba poučavanja i učenja – e-sfera
objavljeno: 28. lipnja 2018.

Oslanjajući se na udžbenike i dodatne sadržaje ŠKOLSKE KNJIGE, osmišljene u suradnji s biranim suradnicima, učitelj ima čvrste i pouzdane temelje koji će mu pomoći usmjeriti učenike i pokazati im kako izgleda učenje za budućnost.

Digitalni sustav Školske knjige potpuno je prilagođen potrebama hrvatskih učitelja i učenika. Udžbenike su napisali vrhunski stručnjaci, znanstvenici i praktičari, na temelju dugogodišnjeg iskustva u nastavi te u skladu s novim mogućnostima i tehnologijama. Dodatni digitalni sadržaji pomno su didaktički oblikovani, usklađeni s načelima učenja i poučavanja te usmjereni prema ostvarivanju odgojno-obrazovnih ishoda. 

Pregledom demoizdanja na internetskoj stranici www.e-sfera.hr pobliže upoznajte udžbenike i dodatne digitalne sadržaje koje je Školska knjiga pripremila za provedbu eksperimentalnog programa. Otkrijte što vam donose novi obrazovni sadržaji koji će vam omogućiti jednostavnu pripremu nastave i pomoći u svakidašnjem radu, a vašim učenicima omogućiti da budu uspješniji te da stječu ne samo znanja nego i vještine i razvijaju kompetencije.