Jučer-danas-sutra
NAJBOLJE ŽIVOTNE LEKCIJE I RAZREDNA PRAVILA
Razredna pravila Opre Winfrey
objavljeno: 30. rujna 2018.

Stoga smo pronašli neke od najboljih Oprinih citata koji će inspirirati vaše mlade učenike. Nadamo se da će ovi citati inspirirati i vas.

✿ KAD UČENIKE ŽELITE NAUČITI KOLIKO JE NEUSPJEH VAŽAN…

„Pokušajte napraviti nešto za što mislite da je iznad vaših mogućnosti. Slobodno zabrljajte. Pokušajte ponovno. Budite bolji sljedeći put. Jedini ljudi koji nikad ne padnu oni su koji se nikad ne uspnu dovoljno visoko.”  

 KAD ŽELITE POTAKNUTI SVOJE UČENIKE DA BUDU USTRAJNI…

„Izazovi su darovi koji nas tjeraju da potražimo novo središte gravitacije. Nemojte se boriti protiv njih. Jednostavno pronađite novi način stajanja.”  

  KAD UČENICIMA ŽELITE POKAZATI KOLIKO JE VAŽAN NAPORAN RAD…

„Sigurna sam u jedno: velika je tajna u životu to da nema nikakve velike tajne. Koji god bio vaš cilj za ovu godinu, vi ga možete postići – ako ste spremni biti iskreni prema samome sebi kad je u pitanju priprema i rad koji to zahtijeva. Ne postoje prečaci ili besplatne vožnje. Postojite samo vi, ovaj trenutak i izbor koji je pred vama.”

   KAD ŽELITE DA VAŠI UČENICI JEDNOSTAVNO UŽIVAJU U ŽIVOTU…

„Svaki dan donosi vam priliku da duboko udahnete, skinete cipele i zaplešete.”

  KAD ŽELITE NAUČITI SVOJE UČENIKE KOLIKO JE VAŽNO IMATI VELIKE SNOVE…

„Najveća avantura u koju se možete uputiti jest da živite život svojih snova.”

 

  KAD ŽELITE POTAKNUTI BRIGU ZA SEBE…

„Ako zaboravite napuniti bateriju, ona će se s vremenom pokvariti. A ako trčite punom brzinom i ne zastanete da biste popili vode, gubite ono što vam je potrebno da završite utrku.”  

………….………

NAPOMENA

  • We Are Teachers mrežna je zajednica edukatora čija je misija inspirirati učitelje i pomoći im dijeljenjem praktičnih razrednih ideja, savjeta i učiteljskog humora.
  • Izvor: weareteachers.com