Jučer-danas-sutra
ADOBE EDUCATION EXCHANGE
Izvori za profesionalni razvoj učitelja
objavljeno: 7. veljače 2019.

… nastavnih planova, projekata za učenike i još mnogo toga. Adobe Education Exchange također služi kao društvena mreža na kojoj se sastaju učitelji iz cijelog svijeta da bi dijelili ideje, materijale, izvore i međusobno surađivali.

 Pod opcijom „Izvori” na platformi Adobe Education Exchange, možete pretraživati različite materijale koristeći se trima glavnim kriterijima: predmet, dobna razina ili proizvod.

Također postoji i dio zvan „Profesionalni razvoj”, koji nudi neke vrijedne izvore koji učiteljima mogu pomoći u profesionalnom rastu i poboljšavanju njihove nastavne prakse.

U dijelu nazvanom „Rasprave” možete početi vlastitu raspravu ili se pridružiti drugim raspravama. Iako je Adobe Education Exchange besplatan, da biste stvorili vlastiti profil ili se upustili u rasprave, morate se registrirati.

…………………..

NAPOMENA

  • Educational Technology and Mobile Learning mrežna je stranica koju vodi tim kanadskih učitelja. Svrha je obrazovnoj zajednici omogućiti platformu na kojoj mogu pristupiti najboljem sadržaju vezanom za obrazovnu tehnologiju. Većina njihovih objava sastoji se od recenzija obrazovnih mrežnih alata i mobilnih aplikacija, obrazovnih dijagrama, plakata, vodiča, videomaterijala i savjeta o primjeni tehnologije u obrazovanju.
  • Izvor: educatorstechnology.com