Školska knjiga za vas
Cambridge English – Better Learning
Samopouzdanje kod poučavanja, radost pri učenju
objavljeno: 5. ožujka 2019.

Istraživanja su pokazala da uspješno poučavanje tinejdžera zahtijeva više od razvoja jezičnih vještina, stoga udžbenička serija THINK za srednje škole nudi cjelovit pristup učenju i vašim učenicima pomaže ne samo u učenju jezika nego i u stjecanju vještina koje su im potrebne u školovanju i poslije, za uspješan život.

THINK sustavno razvija vještinu mišljenja u učenika, ohrabruje ih da razmišljaju o pozitivnim društvenim vrijednostima i pomaže im razviti svijest o vlastitoj vrijednosti.

Osim što pružaju odgovarajuću razinu kognitivnog izazova, tekstovi su pomno odabrani kako bi se obraćali i učenikovim emocijama. Često utjelovljuju inspirativne ljudske kvalitete kojima teenageri streme, poput kreativnosti, odvažnosti i ustrajnosti – tako iskustvo učenja postaje relevantnije i bogatije za učenika.

Ako već niste, obratite nam se s povjerenjem i zatražite svoje besplatne ogledne primjerke na mario.maleta@skolskaknjiga.hr, sigurni smo da vam neće promaknuti kakvu razliku THINK može donijeti vašem radu s učenicima.