Zanimljivosti
OŠ BUDROVCI
Veliki školski maskenbal
objavljeno: 7. ožujka 2019.

… koje su smislile kratki igrokaz pod nazivom „Hotel Mini” i koje su se predstavile na početku školskoga maskenbala.

Učenici prvog razreda maskirali su se u Šljive, drugi razred se pretvorio u Jabuke, a treći razred u Kruške. Četvrti razred bio je maskiran kao Lopovi i policajac, peti razred bili su Svatovi, a šesti razred Vragovi. Učenici sedmog razreda bili su Gospodin Savršeni, a osmi je razred postao Minnie Mouse.

Prvi i treći razred Područne škole Đurđanci maskirali su se također kao Lopovi i policajac, a učenici drugog i četvrtog razreda kao Liječnici. Poslije predstavljanja svih skupina Školsko bušarsko povjerenstvo nagradilo je najbolje maske.

Nagradu za najbolju pojedinačnu masku razredne nastave dobio je Mihael JAKŠIĆ iz Područne škole Đurđanci. Nagradu za najbolju pojedinačnu masku predmetne nastave dobio je Gabriel TUNUKOVIĆ. Nagradu za najbolju skupnu masku razredne nastave osvojili su Lopovi i policajac četvrtog razreda matične škole, a nagradu za najbolju skupnu masku predmetne nastave osvojio je sedmi razred s maskom Gospodin Savršeni.

U kategoriji odraslih najbolje maske imali su profesori informatike i matematike – Vladimir BIČANIĆ kao Majster i Marija KUŠIĆ kao Einstein. Na kraju programa učenici su se počastili fritulama i sokom te zaplesali uz prigodnu glazbu.

…………

Tekst: Željko VURM | Foto: Ivana ŠARIĆ i Igor BARIŠIĆ