Učitelji stvaraju
Školska knjiga i Jutarnji list predstavljaju interaktivne 3D knjige
KLIKNI I NAUČI! – INTERAKTIVNE 3D KNJIGE U IZDANJU ŠKOLSKE KNJIGE I MOZABOOKA
objavljeno: 28. svibnja 2019.

Serija edukativnih izdanja ŠKOLSKE KNJIGE I MOZABOOKA donosi pet zanimljivih edukativnih knjiga koje omogućuju čitanje o zanimljivim temama s područja tehnologije, znanosti, povijesti i arhitekture, a skeniranje kodova otvara mogućnost istraživanja i otkrivanja virtualnih prizora i svjetova. Zahvaljujući svojoj jedinstvenoj strukturi, ova je serija knjiga idealna za upotrebu u školi i kod kuće.

Sažetak pet interaktivnih 3D knjiga pogledajte ovdje.

Interaktivne 3D knjige mogu se pronaći na kioscima te u knjižarama ili internetskoj prodavaonici Školske knjige.

 

■  ŽIVOTINJE IZ PROŠLOSTI

Od ponedjeljka 15. travnja u prodaja na kioscima možete pronaći prvu knjigu iz serije – ŽIVOTINJE IZ PROŠLOSTI. Upoznajte čudesne životinje koje su živjele tijekom geoloških razdoblja u dalekoj prošlosti te neke od sasvim neobičnih životinja koje žive i dandanas!

■  LJUDSKO TIJELO

Ljudi su oduvijek željeli otkriti sve tajne nevjerojatne anatomije i funkcija ljudskog tijela. Poglavlja ove knjige upoznat će vas sa složenim nevidljivim svijetom organa i organskih sustava, mozga, stanica, kromosoma i pomoći da istražite glavne organske sustave u ljudskom tijelu.

 ■  DOSEGNUTI ZVIJEZDE

Otkrijte razliku između planeta na kojemuj živite i ostalih planeta Sunčeva sustava. Doznajte gdje su sve znanstvenici tražili dokaze o postojanju života i jesu li ih pronašli. Postoji li planet u svemiru na koji bismo se mogli preseliti ako uvjeti na Zemlji više ne bi bili povoljni za život?

  • Knjiga će biti u prodaji od 27. svibnja.

 ■  SAN O LETENJU

Uronite u čudesnu povijest zrakoplovstva i saznajte kako lete avioni! Pilotirajte zračnim brodovima, jedrilicama, cepelinima, suvremenim putničkim zrakoplovima i helikopterima te otputujte čak u svemir!

  • Knjiga će biti u prodaji od 10. lipnja.

 ■   ČUDESNA ARHITEKTURA

Ova ilustrirana pustolovina vodi nas tisućama godina unatrag, u doba nastanka Stonehengea i drevnih civilizacija Egipta i Babilona ali nas upoznaje i s arhitektonskim ostvarenjima suvremenog doba od kojih zastaje dah.

  • Knjiga će biti u prodaji od 24. lipnja.