Zanimljivosti
PRIMJER DOBRE PRAKSE | OŠ JOŽE HORVATA KOTORIBA
Druženje učenika i roditelja u prirodi
objavljeno: 11. srpnja 2019.

Uvijek su se okupljali u ribičkom domu SRD Som, uz umjetno jezero, gdje su svi u opuštenom okruženju još jednom jedni drugima iskreno i istinski zahvalili za sve ono što su zajedničkom suradnjom tijekom školske godine učinili.

Tako je bilo i ove godine, s novim naraštajem koji je netom okončao prvi razred i tako će  biti i iduće tri godine, a i budućih godina s budućim naraštajima, kaže učiteljica.

Ovog puta susret učiteljice, učenika i njihovih roditelja održan je u dijelu prirode nazvan Goskin vusredek (Šošojica). Krajolik bogat onime što priroda može lijepoga dati, a u kojem se nalaze privatni ribnjak i vikendica jednoga od roditelja, sportski tereni, vodene površine, a sve ‘rođeno’ za druženje i rekreaciju.

Za to je bila određena subota, 6. srpnja, kad su u kolažnom druženju proveli cijeli dan u kojem je svatko odradio svoje. Roditelji su pripremili hranu, djeca dojmljiv kulturni program, našlo se vremena za rekreaciju, a zatim zahvala razrednici.

Da ne bi iznevjerila tradiciju, ona ih je za kraj sve počastila langošima, a onda je uslijedio rastanak. Odmor će svima dobro doći da bi u novu školsku godinu krenuli s porukom i željom učiteljice da budu još bolji, i jedni i drugi, nego prošle godine. [ IZ DRUGIH MEDIJA | emedjimurje.rtl.hr ]