Zanimljivosti
PRINTING PRESS, ŠTO JE TO?
Jednostavan način za izrađivanje razrednih novina
objavljeno: 12. srpnja 2019.

Danas vam donosimo još jedan važan alat – PrintingPress.

Printing Press je jedan od najpopularnijih mrežnih alata za izrađivanje razrednih novina, informativnih brošura i letaka kojima se možete koristiti u svakodnevnim lekcijama.

Printing Press je osmišljen osobito za učenike osnovne škole s ciljem poticanja kreativnog pisanja i raznih drugih aktivnosti iz područja pismenosti.

Printing Press je vrlo jednostavan i lak za korištenje. Ovaj alat nudi nekoliko prethodno izrađenih predložaka s višestrukim rasporedima i izgledima stranice. Postoje predlošci za izrađivanje novina, brošura, letaka, znakova i plakata. Vi jednostavno izaberete predložak koji vam treba, upišete svoj tekst i dodate slike.

Kad ste gotovi, svoj konačni proizvod možete podijeliti u PDF ili rwt formatu putem e-pošte ili ga možete sačuvati i isprintati.

Postoji i obrazac za osnovno planiranje koji dolazi s ovim mrežnim alatom da bi „pomogao učenicima prikupiti ideje prije nego što se počnu koristiti ovim interaktivnim alatom“.

…………….

NAPOMENA

  • SAD: Portal Educational Technology and Mobile Learning nudi besplatne edukacijske mrežne alate i mobilne aplikacije za učitelje i odgojitelje, a njime upravlja tim predanih učitelja smještenih u Kanadi.
  • Izvor: educatorstechnology.com  

https://www.educatorstechnology.com/2013/03/wonderful-free-templates-to-create.html