Zanimljivosti
PET ODLIČNIH APLIKACIJA ZA SNIMANJE ZVUČNIH ZAPISA ZA VAS KOJI SE KORISTITE ANDROIDOM
Učionica će biti oduševljena urađenim zvučnim zapisima
objavljeno: 26. srpnja 2019.

Iako se razlikuju po svojstvima i naprednim funkcijama koje nude, te su aplikacije vrlo jednostavne za korištenje. Aplikacije namijenjene snimanju zvučnih zapisa na iPadu možete pronaći OVDJE.

1) Smart Voice Recorder 

Smart Voice Recoder osmišljen je za visokokvalitetne dugotrajne snimke zvuka s mogućnošću preskakanja tihih dijelova zapisa. Neka od svojstava ove aplikacije jesu: automatski i ručni nadzor osjetljivosti funkcije preskakanja tišine; live analizator spektra; snimanje u pozadini, pošalji/podijeli snimku putem e-maila, whatsappa, dropboxa itd.

2) Voice Recorder Vox  

Voice Recorder Vox je besplatan, opremljen svim svojstvima, prekrasno osmišljen i jednostavan za korištenje. Možete ga koristiti kao običan diktafon za snimanje zvučnih bilježaka i podsjetnika, poslovnih sastanaka, intervjua, predavanja, govora, koncerata itd.

3) Voice Recorder 

Aplikacija Voice Recorder besplatna je i jednostavna za korištenje. Aplikacija nudi mogućnost snimanja sastanaka, osobnih poruka, govora, glazbe itd. Ova aplikacija nema vremenskih ograničenja, te može bez teškoća snimati većinu zvukova i glas.

4) Super Voice Recorder  

Još jedna aplikacija za snimanje zvučnih zapisa sa sljedećim svojstvima: jasno snimanje zvuka, sedam različitih kvaliteta snimanja koje možete mijenjati u bilo koje vrijeme, odlično pozadinsko snimanje. Aplikacija se koristi mp3 formatom za spremanje zvučnih zapisa. Zvučni spisi pohranjuju se u mapu „AllVoiceRecords“ na SD kartici.

5)  Voice Recorder by Green Apple Studio 

Voice Recorder koji je osmislio Green Apple Studio visokokvalitetna je aplikacija za snimanje glasa kojom možete pohraniti svoje snimke u obliku zvučnih podsjetnika i podijeliti ih s prijateljima. Ova aplikacija rabi visokokvalitetno snimanje (8-41.1KHz) da bi vam osigurala najbolje moguće iskustvo snimanja. Aplikacija je iznimno jednostavna za instaliranje i korištenje.

……………

NAPOMENA

  • SAD: Portal Educational Technology and Mobile Learning nudi besplatne edukacijske mrežne alate i mobilne aplikacije za učitelje i poučavatelje, a njime upravlja tim predanih učitelja iz Kanade.
  • Izvor: educatorstechnology.com