Školska knjiga za vas
Odgojno-obrazovna očekivanja međupredmetnih tema
Dorađeni izvedbeni planovi
objavljeno: 6. rujna 2019.

Poštovane učiteljice i učitelji, nastavnice i nastavnici,

podsjećamo vas da su autorski i urednički timovi Školske knjige pripremili za vas nove izvedbene planove za sve razrede osnovne škole i gimnazije koji ove nastavne godine nisu obuhvaćeni frontalnom primjenom novih predmetnih kurikuluma.

U dorađene izvedbene planove dodana je rubrika Odgojno-obrazovna očekivanja međupredmetnih tema s ishodima bitnim za svaki pojedini predmet, a riječ je o međupredmetnim temama: Održivi razvoj, Informacijsko-komunikacijska tehnologija, Učiti kako učiti, Osobni i socijalni razvoj, Poduzetništvo, Zdravlje te Građanski odgoj i obrazovanje. Izvedbeni su planovi dorađeni zbog novih uputa koje ste dobili na Loomenu te na stručnim skupovima učitelja i nastavnika.

Naši korisnici mogu preuzeti izvedbene planove sa svoje police na Školskom portalu. [ klikni ovdje ]

Podsjećamo vas da su za nove udžbenike za prvi, peti i sedmi razred osnovne škole te za prvi razred gimnazije i srednjih škola na internetskoj stranici www.e-sfera.hr u rubrici Podrška učitelju/nastavniku dostupni godišnji izvedbeni kurikulumi (GIK-ovi), tematska planiranja, pripreme, prezentacije u PowerPointu, predlošci za vrednovanje naučenog, vrednovanje za učenje i vrednovanje kao učenje te prijedlozi vrednovanja (ocjenjivanja) učeničkih postignuća i njihovih radova, radni listići i ispiti znanja za rad s učenicima s teškoćama itd.

Želimo vam mnogo uspjeha u radu i vjerujemo da će vas naši materijali nadahnuti i pomoći vam na svakom satu u novoj nastavnoj godini!

Uvijek uz vas!

Školska knjiga

Potražite svoj predmet i udžbenik za osnovnu školu

Potražite svoj predmet i udžbenik za srednju školu