Pljesak molim
FRANCUSKA: GODIŠNJA ETWINNINGOVA KONFERENCIJA
Našima Marku BRAJKOVIĆU i Milani HOZMEC nagrade za najbolje eTwinningove projekte
objavljeno: 25. listopada 2019.

Prilika je to za razmjenu iskustava, upoznavanje novih projektnih partnera i nagrađivanje najboljih projekata u prošloj godini.

U konkurenciji 860 eTwinningovih projekata i na platformi koja ima više od 700 tisuća nastavnika, Hrvatska ove godine slavi s dvoje nagrađenih eTwinnera

■  Milanom HOZMEC iz Dječjeg vrtića Cipelica u kategoriji Citizenship s projektom Sustainable development objectives i

■  Markom BRAJKOVIĆEM iz Osnovne škole Lovas, autoru digitalnih materijala ŠKOLSKE KNJIGE, koji je i lanjske godine bio dobitnik eTwinning nagrade, u kategoriji Yunus Emre Prize for Humanism and Intercultural Understanding s projektom Herit@ge Matters.

Dobitnici su prepoznati po projektima koji su se istaknuli po izvrsnosti i inovativnosti koje su unijeli u svoje učionice na europskoj razini.

Kako bi ušli u konkurenciju, projekti prijavljivani na natječaj „Europska eTwinning nagrada” na portalu eTwinning Live morali su ponajprije imati europsku oznaku kvalitete te zadovoljiti kriterije pedagoške inovativnosti, uključenosti u kurikulum, aktivne komunikacije i razmjene među partnerskim školama, korištenja IKT-alata u projektu te predstaviti dobre rezultate, učinak i dokumentaciju koji potkrepljuju diseminaciju rezultata projekta.

Čestitke nagrađenima!

…………….

MARKO BRAJKOVIĆ, AUTOR ŠKOLSKE KNJIGE, OSTVARIO VELIKI USPJEHNagrada za najbolji eTwinning projekt 2018. stigla u Hrvatsku