Školstvo u medijima
ODLIČNA GOOGLEOVA APLIKACIJA
Pomoć školarcima pri izradi domaće zadaće
objavljeno: 4. prosinca 2019.

… uključujući matematiku, prirodoslovlje, engleski, povijest, gospodarstvo i mnoge druge. Učenici samo moraju fotografirati pitanje iz domaće zadaće i Socratic će im ponuditi rješenje u obliku videa i postupnih uputa za rješavanje zadatka.

SOCRATIC funkcionira na sljedeći način: učenici izrade fotografiju svoje domaće zadaće ili matematičkog problema, Socratic automatski prepoznaje koncepte koje učenici trebaju znati kako bi odgovorili na pitanje, zatim im u skladu s time nudi prikladan sadržaj za učenje.

Socratic omogućava učenicima detaljne i postupne upute i objašnjenja za rješavanje matematičkih problema. Ovaj je alat golemo poboljšanje u načinu na koji učenici uče na svojim mobitelima. Bez obzira na to radi li se o biologiji, kemiji, matematici, povijesti ili nečemu drugome, Socratic vam može pomoći da učite brže i bolje!

Socratic je također dostupan za korisnike Androida.

Pogledajte video da biste naučili više o ovoj aplikaciji

……………..

NAPOMENA

  • Portal Educational Technology and Mobile Learning nudi besplatne obrazovne mrežne alate i mobilne aplikacije za učitelje i poučavatelje, a njime upravlja tim predanih učitelja iz Kanade.
  • Izvor: educatorstechnology.com