Iz školskog svijeta
PREDSJEDNICA SUHOPOLJSKE KULTURNE UDRUGE KREATIVA, EDUKATIVA, AKTIVA
Natalija Kožić Lukačević dobitnica Državne nagrade za volontiranje
objavljeno: 9. prosinca 2019.

… koju dodjeljuje Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Ovu je vrijednu i nadasve kreativnu Suhopoljčanku za Državnu nagradu predložio Nacionalni odbor za razvoj volonterstva.

Natalija Kožić Lukačević okružila se jednako vrijednim volonterima uz čiju pomoć Suhopolje pretvara u pravu malu aktivnu zajednicu. U KrEdA-ine aktivnosti i projekte uključeni su i veliki i mali, a u samo tri godine svoga postojanja uspjeli su ostaviti neizbrisiv trag u Suhopolju, ali i šire, što dokazuje i ova nagrada.

Jako sam sretna i počašćena što je upravo naša mala udruga dobila ovako veliko priznanje. To je nagrada svima nama u KrEdi i poticaj za dalje. Veseli me što smo svojim radom učinili razliku i omogućili djeci naše općine i županije sudjelovanje u raznovrsnim zabavnim i edukativnim aktivnostima. Ova nagrada znak je i potvrda da je naš trud prepoznat i izvan lokalne zajednice. Ujedno je svojevrsna obveza i izazov da je opravdamo i ubuduće. A mi u KrEdi jako volimo izazove – rekla je Natalija K. Lukačević. [ IZ DRUGIH MEDIJA | icv.hr ]