Zanimljivosti
GRADINJA
Schooltime – pjevaju učenici OŠ Gradina
objavljeno: 29. svibnja 2015.

Pripreme su počele rano tako da je ovogodišnje natjecanje bilo zbilja kvalitetn, a već nekoliko mjeseci ranije mogle su se  čuti priče o tome tko će nastupati i s kojom pjesmom..

U školskoj dvorani OŠ Gradina  okupilo se mnoštvo učenika i učitelja i svi su s nestrpljenjem čekali nastupe pjevača. U ocjenjivačkom sudu su sjedili učitelji i učenici škole. Treba izabrati najbolje pjevače u kategoriji razredne nastave te u kategoriji predmetne nastave.  

Neki su pjevači i pjevačice nastupili sami dok su neke od njih uspješno nadopunjavali plesači. Učenik Nikica Martinović nastupio je uz tamburaški sastav, a učenica Tena Brijačak pjevala je i sama se pratila uz gitaru.  

Među učenicima razredne nastave najviše se istakla i pobjedila je Mirna Rajnović, učenica 4. a razreda, a žiri je osvojila izvedbom pjesme Lane Jurčević „Duša Hrvatska“.

Ronaldo Rengel iz 7. b razreda pjevao je pjesmu Ollyja Mursa „Dear darlin’“ i osvojio prvo mjesto u kategoriji predmetne nastave.

Školska knjiga je prepoznala potencijal ovog natjecanja. Svim je natjecateljima pripremila prigodne darove i tako se pobrinula da nitko s ovog natjecanja ne ode nezadovoljan.

Na kraju:  Schooltime nije samo natjecanje… On je mnogo više od toga.  Glazbeni ritmovi svima na lice vraćaju  osmijeh pune nas pozitivnom energijom. Zbog toga je Schooltime u Gradini omiljen i zbog toga svi, već sada, jedva čekaju slijedeći.