Zanimljivosti
PITOMAČA
Podjelom svjedodžbi zaključena školska godina u SŠ ‘Stjepana Sulimanca“
objavljeno: 2. srpnja 2015.

Ravnatelj Josip Ivoš zaželio je maturantima puno uspjeha u daljnjem životu i radu, upućujući ih da za njih sada počinje jedno novo životno razdoblje u kojem će sigurno biti isto tako uspješni kao i tijekom obrazovanja u SŠ „Stjepana Sulimanca“.

Želim vam puno uspjeha u onom što slijedi, bilo da je to nastavak obrazovanja na fakultetima i visokim školama ili u borbi za radno mjesto. Vjerujem u vas, vi ste naša budućnost i uvjeren sam da ćete učiniti našu hrvatsku budućnost ljepšom i boljom – rekao je u obračanju učenicima ravnatelj Ivoš.

Prije dodjele svjedodžbi o završetku srednje škole svakom učeniku, dodijeljene su nagrade i pohvalnice učenicima za isvrstan uspjeh i uzorno vladanje, a proglašeni su i učenici generacije.

Tako je za učenika generacije četverogodišnjih zanimanja proglašen Josip Hampovčan iz 4a razreda, a za učenicu generacije trogodišnjih zanimanja proglašena je Mateja Peša iz 3d razreda, koja je ujedno i naj-učenica Virovitičko-podravske županije.  Za izvrsne sportske rezultate i promociju škole kroz školski sportski klub pohvalnice i nagrade su uručene učenicima Ivani Tišljar i Dariju Dergezu. [ IZ DRUGIH MEDIJA | izvor: pitomaca.hr ]