Zanimljivosti
KREATIVNOST NA DJELU U OŠ MATE LOVRAKA
Ljetna škola tehničkih aktivnosti
objavljeno: 1. rujna 2015.

Predavanja, radionice za učenike osnovnih škola, nastavak su animiranja rada u izvannastavnim aktivnostima učenika osnovnih škola pa su na ove besplatne aktivnosti pozvani učenici iz Vladislavaca, kao i oni iz škola iz susjednih naselja.

– U Centru tehničke kulture Vladislavci počinje 1. Ljetna škola tehničkih aktivnosti, a na radionice su pozvani učenici od 5. do 8. razreda.

Radionice će se održati 1. rujna od 9.30 do 12.30 sati u Osnovnoj školi Mate Lovraka, u Vladislavcima, Ulica kralja Tomislava 75. Učenici će se na radionici Fotografija baviti osnovnim kompozicijama kadra i analizom fotografiranja, na radionici Maketarstvo izradom drvenih predmeta, radom na UNIMAT 1 BASIC strojevima te izradom drvenih predmeta, na radionici Astronomija promatranjem Mjeseca, pjega Sunca i aktivnostima u svemiru, a na radionici Zrakoplovno modelarstvo izradom zrakoplovnog modela SKI-13 I F1N-150 i pravilima natjecanja – navode organizatori.

Načelnik Općine Vladislavci Marjan Tomas kaže kako ovakve manifestacije koje potiču stvaralaštvo i kreativnost Općina potiče i uvijek im daje podršku kao i u ovom slučaju.[ IZ DRUGIH MEDIJA | Glas Slavonije | piše: D. Pejić ]