Iz školskog svijeta
SVAKE SUBOTE U VELJAČI | 06.02.2016. – 27.02.2016.
Pedagoški program uz izložbe
objavljeno: 12. veljače 2016.

Tako će će 13. veljače, od 10 do 14 sati održati kreativna radionica „Ludoskopi, kaleidoskopi i ostali beskorisni strojevi“ vezana uz izložbu „Pokrenuto oko“ i kreativna radionica „Priča“ vezana uz izložbu „Milan Trenc: Politika“.

Na izložbi „Pokrenuto oko“, koja bombardira naše oččččne žžžžživce, proučavat ćemo optičku i kinetičku umjetnost, a potom ćemo na radionici pokušati izraditi  vlastiti rad koji stvara iLuZiJu. Na radionici „Priča“ usmjerit ćemo se ka verbalnom i pisanom izražavanju kroz individualno tumačenje raznovrsnih crteža i slika te ilustriranjem osmišljenog teksta.

Istom umjetničkom formom – ilustracijom, nastavit ćemo se baviti 20. i 27. veljače 2016., također od 10 do 14 sati. U tom terminu održat će se i radionica „Izolacija“ u kojoj sudionicima nastojimo približiti izložbu „Nika Radić: Doma“ kroz tematski razgovor nakon kojeg ćemo i sami biti dio jednog pravog performansa!

Radionice su namijenjene svim uzrastima. Možete doći kada hoćete i ostati koliko želite. Iznimka je radionica „Izolacija“ – zbog specifičnog karaktera performansa, radionica počinje točno u 12 sati, a broj sudionika je ograničen pa je potrebna prethodna prijava (4882-126, iva.mestrovic@muo.hr).