Školska knjiga za vas
REZULTATI NATJEČAJA
Završen je natječaj Imamo plan – za lutaka dan
objavljeno: 21. travnja 2016.

Svjesni važnosti uloge lutke u razrednoj nastavi i mnoštva mogućnosti njezine primjene, Školska knjiga objavila je natječaj za učitelje i učenike razredne nastave. Oduševio nas je velik broj pristiglih radova iz cijele Hrvatske.

Primili smo čitavo bogatstvo uradaka koji su doista istaknuli vrijednost lutke u nastavi, te pokazali da dječje učenje zajedno s lutkom postaje učinkovitije i snažnije. Doista je bilo teško odabrati najbolje. Stručni žiri odlučio je nagraditi uratke koji prikazuju svrhovitost lutkarsko-scenskih rješenja, njihovu inovativnost, kao i kreativnost cijele lutkarske igre.

1. nagrada: Osnovna škola Ljudevita Modeca, Križevci, učenici 2. a razreda, učiteljica Anica Žulj

2. nagrada: Osnovna škola Josipa Kozarca, PŠ Piljenice, Lipovljani, učenici od 1. do 4. razreda, učiteljica Tatjana Dlouhi

3. nagrada: Osnovna škola Gračani, Zagreb, učenici 2. a i 2. b razreda, učiteljice Brankica Mežnarić i Vlatka Suhina Švaljek

Pogledajte videoisječke nagrađenih uradaka!

Još jedanput zahvaljujemo svima koji ste se prijavili i pokazali zainteresiranost za natječaj Školske knjige. Pozivamo vas da nas i dalje pratite na Školskom portalu.

Uredništvo razredne nastave