Jučer-danas-sutra
SNIMKE WEBNARA ODRŽANIH 21. I 22. TRAVNJA 2016.
I novi webinari od 27. travnja do 5. svibnja 2016.
objavljeno: 26. travnja 2016.

U terminima od 27. travnja do 5. svibnja održat će se niz webinara na kojima će biti predstavljeni i stručno raspravljeni sljedeći dokumenti:

Eventualne izmjene u rasporedu webinara bit će objavljene na stranicama Cjelovite kurikularne reforme.

Webinarima se pristupa putem poveznice https://connect.carnet.hr/reforma i nije se potrebno prijavljivati putem ettaedu baze. Za ulazak u virtualnu sobu potrebno je odabrati opciju ‘Gost’ i upisati ime i prezime te ustanovu s koje sudionik dolazi.

Webinari imaju ograničen broj mjesta i pojedinom webinaru može pristupiti maksimalno 600 sudionika odjednom do popunjenja kapaciteta. Za one koji se neće moći uživo priključiti webinaru bit će objavljene snimke webinara.

Snimke svih webinara održanih u sklopu stručne rasprave o kurikularnim dokumentima dostupne su na stranici http://www.kurikulum.hr/strucna-rasprava-putem-webinara.

Svoje prijedloge vezane za navedene dokumente, kao i za sve druge prijedloge kurikularnih dokumenata, mogu se poslati putem online obrazaca dostupnih na internetskoj adresi http://www.kurikulum.hr/strucna-javna-rasprava. [Izvor: kurikulum.hr ]