Školska knjiga za vas
LUMEN IZDAVAŠTVO ■ I OVE GODINE ORGANIZIRA ■ MORE KNJIGA
I ovog će vas ljeta zapljusnuti More knjiga!
objavljeno: 27. lipnja 2016.

I ovog ljeta, od 29. lipnja do 6. srpnja pretvorit ćemo Zrinjevac u plažu prepunu knjiga koje možete besplatno prolistati ili pročitati!

Na 240 četvornih metara plaže na Zrinjevcu zavalite se u ugodne ležaljke pod suncobranima na pijesku i uz ugodnu glazbu uronite u knjigu. Pročitajte je cijelu ili barem jedno poglavlje, stranicu…

Postane li vam prevruće, na šanku Lumen book bara možete se rashladiti posebnim maštovitim koktelima nazvanim po knjigama koje ste upravo pročitali. 

Neki su romantični, a neki ledeni, neki su snažni, a neki tajanstveni, ali svaki je osmišljen prema književnim poslasticama izdavačke kuće Lumen!

Da ne biste ostali gladni, tu je Bistro 75, poznat po najboljim sendvičima u gradu, a slatke delicije stižu ravno iz poznate slastičarnice Amelie.

OSIM ČITANJA I UŽIVANJA NA LUMENOVOJ PLAŽI, DOĐITE NA:

■   Book&Cocktail Happy Hour (svakog dana od 17 do 20 h)

Zabavite se u tropskom ugođaju uz knjige i koktele po sniženim cijenama
■   Surf&Book Party

Uz havajski surferski ugođaj mladi će zagrebački umjetnici na surf daske prenijeti svoju viziju užitka čitanja i čarobnog svijeta knjiga. Prosurfajte Morem knjiga!
■   DIY corner – Lumenov kreativni kutak

Sami ukrasite bilježnicu ili platnenu torbu zabavnim, ljetnim i književnim motivima ili pak ukrasite sebe našim posebnim književnim tetovažama s lijepim citatima. 

ČITANJE JE COOL!

………………
Naši DJ-i cijelo će vrijeme održavati atmosferu otkačenim tropskim ritmovima.

………………
Plaža je otvorena svaki dan od 10 do 23 h

………………
#idesnamore#moreknjiga
#Lumenizdavastvo