Zanimljivosti
KRIŽEVCI
Uspješan projekt “Dječje aktivno ljeto”
objavljeno: 29. kolovoza 2016.

Projekt je osmišljen kao niz jednostavnih radionica ispunjenih plesom, zabavom i igrama temeljem kojih se djeci na zabavan način prezentiraju različiti edukativni programi.

Tema ovogodišnjeg Dječjeg aktivnog ljeta su Olimpijske igre u Rio de Janeiru što je navelo animatore da podijele djecu u sedam grupa predstavljajući kontinente svijeta kao pokazatelj raznolikosti sudionika i sportaša na Olimpijskim igrama.

Za provedbu svakodnevnih dječjih aktivnosti zaduženi su animatori iz Križevaca i talijanske Brescie čije je sudjelovanje, iako dobrovoljno obogaćeno dječjim smijehom i novim prijateljstvima.
Voditeljica projekta Anna Lisa Gasparini izrazila je zadovoljstvo velikim odazivom djece što je svakako pokazatelj kvalitete aktivnosti programa te je zahvalila Gradu Križevcima na pokroviteljstvu. Druženju je prisustvovao i zamjenik gradonačelnika Tomislav Katanović zahvalivši svima koji su uložili svoje slobodne vrijeme i kreativne ideje jer osmijeh na dječjim licima najveća je nagrada za sve nas. Na kraju, djelić sreće i radosti djeca su prenijela i na odrasle izvedbom plesnih koraka uvježbanih prethodnih dana. [ IZ DRUGIH IZVORA | krizevci.hr