Iz školskog svijeta
NOVI NATJEČAJ EUROPSKOG PORTALA ZA MLADE
Sudjelujte na video natječaju „Sjajne zvijezde Europe“
objavljeno: 29. kolovoza 2016.

Koje stručne prigode možeš proizvesti kada si povezan sa samim sobom? Koji su to učinkoviti i zdravi načini za povezivanje sa svojim vršnjacima u digitalnu dobu, uporabom informacija i komunikacijske tehnologije?

  • Kako zemlje i građani mogu pridonijeti snabdijevanju održivom energijom i zaštiti okoliša? Poveži sve svoje kreativne ideje i sudjeluj na video natječaju Sjajne zvijezde Europe.
  • Sudjelovanje je otvoreno svima, pojedincima i skupinama bez dobnog ograničenja.
  • Tri će pobjedničke skupine osvojiti putovanje i potporu za projekt u iznosu od 5 tisuća eura kako bi svoje ideje primijenili u praksi!

Pobjednici će se odabirati online glasovanjem prije završnice i glasovima publike u završnici dok će međunarodni žiri odabrati 15 najboljih video klipova koji će biti prikazani u završnici u listopadu na konferenciji Europske mladeži pod slovačkim EU predsjedanjem.

……………………..

NAPOMENA:

  • Europski portal za mlade pruža nacionalne i europske informacije i mogućnosti koje zanimaju mlade ljude koji žive, uče i rade u Europi. Portal donosi informacije o osam tema (izobrazba i osposobljavanje, kreativnost i kultura, zdravlje i boljitak, itd.), pokriva 34 zemlje i dostupan je na 28 jezika. Nastao je kao međuinstitucijska inicijativa Europske unije. 
  • Izvor: europa.eu/youth/eu