Zanimljivosti
KOPRIVNICA
Osnovne škole dobile novu opremu
objavljeno: 29. rujna 2016.

…dobili su novi namještaj i potrebnu tehničku opremu za rad. Ukupna vrijednost investicije je 199.000 kuna bez PDV-a. Tim povodom Mišel JAKŠIĆ, zamjenik koji obnaša dužnost gradonačelnika, i Melita SAMOBOREC, zamjenica gradonačelnika, posjetili su učenike i nastavnike Osnovne škole “Braća Radić”.

– Svakodnevno se trudimo i radimo na tome da podižemo standard u našim osnovnim školama. Upravo po tome je Koprivnica poznata, kao grad koji najviše ulaže iz svog proračuna u obrazovanje po glavi stanovnika – rekao je Mišel Jakšić, zamjenik koji obnaša dužnost gradonačelnika.

U osnovne škole stigla su tako nova stolna računala, prijenosna računala, projektori, školske klupe i stolice te ostala potrebna oprema.

– Ovom nabavom dobili smo novi namještaj za učionicu likovne kulture i informatičku opremu, a obnavljamo i knjižni fond. Ukupna investicija u našoj školi je 89.000 kuna i vrlo nam je važna, osobito zato što je obnovljena učionica likovne kulture u kojoj je bio namještaj otkad je škola napravljena 1989. godine – rekao je Krešo GRGEC, ravnatelj Osnovne škole “Braća Radić”. [ IZ DRUGIH IZVORA | koprivnica.hr ]