Iz školskog svijeta
KOPRIVNICA
COOR Podravsko sunce slavi 54. rođendan
objavljeno: 18. svibnja 2017.

Na samom početku programa ravnateljica Centra Radmila Popović obratila se prigodnim riječima te tom prigodom svima čestitala Dan škole i zaželjela puno uspjeha u budućem radu. Slikovnom prezentacijom prikazane su aktivnosti koje su u Centru provedene tijekom ove školske godine.

Čestitke u povodu Dana Centra u ime Grada Koprivnice uputio je i pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti i europske poslove Darko Ledinski.

– U Gradu Koprivnici smo izuzetno ponosni na to što imamo najbolje osnovne škole u Hrvatskoj, a najponosniji smo što već 54 godine imamo najbolju školu, a to je naše Podravsko sunce. Čestitam svima koji su stvarali Podravsko sunce, na svemu onome što su činili i što čine jer upravo zato ovo Podravsko sunce već 54 godine sja na poseban način u ovom gradu.

Čestitkama se pridružio i zamjenik župana Koprivničko-križevačke županije Ivan Pal, a učenici škole pobrinuli su se za kulturno-umjetnički dio programa te predstavom, recitacijama i folklornim plesovima obilježili Dan Centra. [ IZ DRUGIH IZVORA | koprivnica.hr ]