Iz školskog svijeta
VRBOSKA 2017 22. – 28. KOLOVOZA 2017.
3. Ljetni kamp robotike
objavljeno: 16. lipnja 2017.

… iz svih krajeva Republike Hrvatske u hotelu Senses Resort u Vrboskoj na otoku Hvaru.

Radionice obuhvaćaju sljedeće sadržaje:

  • Osnove robotike za početnike
  • Pripreme za Rescue Line Primary
  • Pripreme za Rescue Line Secondary
  • Pripreme za Robodance (On Stage)
  • Pripreme za RoboSoccer

Radionice će omogućiti samostalan praktičan rad polaznika uz voditeljstvo mentora, a bit će potpuno prilagođene predznanju, potrebama i željama polaznika. Provodit će se i prijepodne i poslijepodne. Voditelji kampa u slobodno vrijeme organizirat će kupanje, razne društvene i kreativne igre. Na kraju radionice provesti će se evaluacija uz prezentaciju rada na otvorenom u Vrboskoj.

Radionice će omogućiti polaznicima proširivanje i usvajanje novih znanja, vještina i sposobnosti uz samostalno učenje, preuzimanje odgovornosti, spremnost na suradnju te mogućnost stvaranja prijateljstava i kvalitetno provođenje slobodnog vremena.

Polaznici radionice moraju imati svoje prijenosno računalo. Onima koji na svom računalu nemaju instaliran potreban program za rad bit instaliran.

Polaznici i njihovi mentori bit će smješteni u hotelu Senses Resort u dvokrevetnim ili trokrevetnim sobama, a o njima će se cijelo vrijeme brinuti mentori.

Troškove prijevoza polaznika, prehrane i smještaja tijekom radionice od večere 22. kolovoza do doručka 28. kolovoza 2017. u cijelosti će financirati roditelji polaznika. Troškove radionice financirat će Hrvatski robotički savez.

TROŠKOVI POLAZNIKA:

  • smještaj u hotelu na bazi punog pansiona je 390 kuna po osobi dnevno, za šest dana 2340 kuna (uplaćuje roditelj polaznika na račun hotela Adriatic),
  • cijena prijevoza polaznika ovisi o mjestu iz kojeg polaznik putuje.

Zainteresiranima za sudjelovanje na radionicama koji neće biti smješteni u hotelu bit će omogućeno sudjelovanje na popodnevnim radionicama uz plaćanje dnevne radionice u iznosu od 50 kuna.

Temeljem navedenog, molimo da nam do 4. lipnja 2017. (nedjelja) pošaljete popunjenu PRIJAVNICU na adresu e- pošte: katija.barbic@skole.hr kako bismo u hotelu mogli rezervirati smještaj. Za sve dodatne informacije možete se obratiti na navedenu adresu e-pošte ili na mobitel: 098 9047 707. [ IZVOR: hrobos.hr ]