VIROVITIČKO-PODRAVSKA ŽUPANIJA

Zbogom školo do jeseni: Iskra MARAVIĆ, Ivan HORVAT i Lucija RELIĆ su najbolji učenici

ponedjeljak, 19. lipnja 2017.

Iskra Maravić, Ivan Horvat i Lucija Relić najbolji su učenici Virovitičko-podravske županije, a čestitke i nagrade su im uručene na manifestaciji 'Zbogom školo do jeseni'.

Zbogom školo do jeseni: Iskra MARAVIĆ, Ivan HORVAT i Lucija RELIĆ su najbolji učenici

U Sportskoj dvorani Tehničke škole Virovitica, učenici osnovnih i srednjih škola, kao i njihovi profesori i učitelji s područja Virovitičko-podravske županije, poručili su „Zbogom školo do jeseni“. Tu već tradicionalnu manifestaciju organizira Virovitičko-podravska županija, a suorganizator je ove godine bila Osnovna škola Gradina. Na manifestaciji su, uz župana Igora Androvića, bili zamjenici župana Marijo Klement i Darko Žužak, gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin, ravnatelji škola i ustanova te pročelnici županijskih upravnih odjela.

Nazočne su pozdravili Ljiljana Bakić (ravnateljica OŠ Gradina), Vesna Šerepac (pročelnica Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu, sport i tehničku kulturu VPŽ-a) i virovitičko-podravski župan Igor Andrović.

Najbolja učenica osnovnih škola je Iskra MARAVIĆ iz Osnovne škole "Josip Kozarac" Slatina.

Učenica je 8.d Osnovne škole "Josipa Kozarca" Slatina. Sve je razrede osnovnoškolskog obrazovanja završila s prosjekom ocjena 5,0. Sudjelovala je na županijskim natjecanjima iz matematike i informatike, na natjecanju mladih tehničara i na skupnom natjecanju Hrvatskog Crvenog križa.

Iskra je sudjelovala i na državnom natjecanju mladih tehničara te na natjecanjima u sportskim disciplinama – krosu, odbojci, badmintonu, košarci i stolnom tenisu. Na županijskim je natjecanjima osvojila jedno prvo i tri druga mjesta te četiri treća mjesta, a na državnim natjecanjima u sportskim disciplinama osvojila je skupno pet prvih mjesta, dva druga i dva treća mjesta.

Najbolji učenik trogodišnjeg programa srednjih škola je Ivan HORVAT, učenik Industrijsko-obrtničke škole Slatina, zanimanje vodoinstalater.

Ivan je prvi razred završio s vrlo dobrim, a drugi i treći s odličnim uspjehom. U praktičnom je dijelu nastave također bio vrlo dobar u prvom razredu, a u drugom i trećem odličan. Tijekom srednjoškolskog obrazovanja sudjelovao je na međužupanijskom i državnom natjecanju vodoinstalatera, a osvojio je jedno prvo i jedno drugo mjesto na međužupanijskoj te jedno drugo i jedno treće mjesto na državnoj razini.

Najbolja učenica Virovitičko-podravske županije po četverogodišnjem programu je Lucija RELIĆ, učenica Gimnazije Petra Preradovića Virovitica.

Lucija je učenica 4.d Gimnazije Petra Preradovića Virovitica. Sva četiri razreda je završila s odličnim uspjehom. Sudjelovala je na županijskim natjecanjima iz biologije, geografije, kemije, matematike, fizike, hrvatskog i latinskog jezika na kojima je osvojila deset prvih, šest drugih i tri treća mjesta. Također je sudjelovala na državnim natjecanjima iz matematike i hrvatskog jezika, na kojem je osvojila treće mjesto. Tijekom srednjoškolskog obrazovanja bila je uključena u brojne izvannastavne aktivnosti. [ IZ DRUGTIHZ IZVORA | vpz.hr ]

Vezani članci
Školski portal: Uspješni srednjoškolci kod gradonačelnika

Uspješni srednjoškolci kod gradonačelnika

Srednjoškolci iz porečke Srednje škole tako su postigli vrhunski uspjeh…

Školski portal: VIDEO | Učenici objasnili zašto je dobro biti frizer, stolar, pekar

VIDEO | Učenici objasnili zašto je dobro biti frizer, stolar, pekar

U suradnji sa strukovnim nastavnicima i sadašnjim učenicima, najboljim predstavnicima…

Školski portal: Robotičarska skupina osvojila nagrade

Robotičarska skupina osvojila nagrade

Prikazali su rad vjetroelektrane izrađen uz pomoć 3D printera i…

Stručni skupovi Školske knjige
Slovopis
e priručnik
Preuzimanje digitalnih udžbenika
Preuzimanje višemedijskih materijala
Preuzimanje višemedijskih materijala za srednju školu
E-priručnik Tehnička podrška
Lente vremena
Školski portal: Na norijadi proslavljaju kraj srednje škole

Na norijadi proslavljaju kraj srednje škole

… i uz glazbu DJ-a krenuli…

Školski portal: Uspješni srednjoškolci kod gradonačelnika

Uspješni srednjoškolci kod gradonačelnika

Srednjoškolci iz porečke Srednje škole tako…

Finska postaje prva zemlja koja će ukinuti sve školske predmete

Finska postaje prva zemlja koja će ukinuti sve školske predmete

...nego su odlučili provesti revoluciju svojeg…

Zašto djeca danas šute, sjede i plaše se lopte?

Zašto djeca danas šute, sjede i plaše se lopte?

Zašto je važna dinamička akomodacija i…

Zašto su učitelji tako umorni

Zašto su učitelji tako umorni

Ako ste poput većine učitelja koje…