Zanimljivosti
OŠ 'JURAJ ŠIŽGORIĆ', ŠIBENIK
Učenici i profesori iz četiriju država u Šibeniku
objavljeno: 21. lipnja 2017.

…održan je u Gradskoj knjižnici “Juraj Šižgorić” u Šibeniku. Učenike i njihove nastavnike pozdravio je zamjenik gradonačelnika Danijel Mileta.

„Erasmus+ program je najveći europski program za mlade, obrazovanje, sport te je već dulje vrijeme prisutan u Šibeniku. Drago nam je što su se šibenske škole odazvale ovom projektu te tako omogućile svojim učenicima da posjete europske zemlje, ali i da mladi Europljani uzvratno posjete naš grad. Nadam se da će te ovih dana vidjeti i osjetiti bogatu povijesno-kulturnu baštinu Šibenika te da će uživati u Međunarodnom dječjem festivalu koji je postao jedan od sinonima našeg grada“, kazao je Danijel Mileta te sudionicima Erasmus+ projekta poželio dobrodošlicu.

 U Osnovnoj škola “Juraj Šižgorić” do 24. lipnja održava se završni susret dvogodišnjeg Erasmus+ projekta. Cilj mu je modernizacija nastave i sustava poučavanja uz razne web 2.0 alate, aplikacije i online igre. U Šibeniku boravi 25 učenika i 18 učitelja iz Češke, Poljske, Portugala i Turske, a u sklopu završnog susreta projekta organizirane su im brojne radionice u školi i na MDF-u. [ IZ DRUGIH MEDIJA | mok.hr ]