Školstvo u medijima
PRIMJERI
Majka zahvalila policajcu koji je uhitio njenu kćer za vrijeme praznika
objavljeno: 7. srpnja 2017.

Da je moja kći uhićena zbog maloljetničkog opijanja tijekom proljetnih praznika, prilično sam sigurna da bi posljednja stvar koja bi mi pala na pamet bila napisati pismo zahvale policajcu koji ju je uhitio. Ali, upravo to je učinila jedna majka s Floride. Pismo je postalo popularno nakon što ga je šerif okruga Walton County Michael ADKINSON podijelio na svom profilu na Facebooku.

„Ovo je pismo koje smo primili jutros od majke čija je kći uhićena u okrugu Walton”, napisao je šerif.

„Htjela sam vam reći hvala”, započela je zahvalna mama. „Jučer je moja kći bila jedna od tisuću razmaženih tinejdžera na proljetnim praznicima koji su se iživljavali na plaži. Uhićena je zbog maloljetničkog opijanja. Držala je pivo u pijesku, činila je upravo ono na što sam ju upozorila da ne čini prije nego što je otišla, ali ja sam samo njezina majka, tako da u jedno uho uđe, a kroz drugo iziđe.”

Mama je zatim objasnila da ju je uhićenje užasno prestrašilo, ali se nada da je njena kći naučila lekciju. „Razlog zbog kojeg ovo šaljem je činjenica da je svaki policajac bio vrlo ljubazan i odnosio se s poštovanjem. Uvjerili su me da će moja kći kući stići sigurno. Majci koja je kilometrima udaljena to znači puno. Znam da se svakodnevno suočavate s jako puno takvih slučajeva, što mora biti vrlo frustrirajuće i zaista mi je jako žao što vam je moja kći jučer dala posla. Kažu da svatko ima dijete zbog kojeg će prerano osijedjeti. Hvala vam što ste mi sinoć uštedjeli barem nekoliko sijedih!“

………………

NAPOMENA: 

  • Parents – stranica posvećena odgoju sretne, zdrave i uspješne djece.
  • Izvor: parents.com