Zanimljivosti
MAMA JE UVIJEK MAMA
10 tipova majki koje susrećemo u školi
objavljeno: 22. kolovoza 2017.

1) ‘Famozna’ mama

Obično na petama i u mini suknji, ona uvijek izgleda odlično. S bebom na boku, ta majka uvijek izgleda skockano. Kosa i šminka su uvijek namještene, u svako doba izgleda nevjerojatno. Kako joj to uspijeva?

2) Majka čopora djece

Toj majci uopće ne smeta razvoziti šestero djece na nogomet i ples pa natrag. Potpuno je smirena i samouvjerena i zna točno koje je dijete gdje i kad. Ja imam samo jedno i jedva uspijevam.

3) Fit majka

Uvijek izgleda kao da upravo ide u teretanu ili je upravo došla iz nje. Ona je fit i ima nevjerojatnu količinu energije. Jeste li već ogorčeni?

4) Učiteljičina ljubimica

Ta majka je uvijek na roditeljskom, sprijateljila se s učiteljicom, raspravlja o ocjenama i nadolazećim školskim aktivnostima. Moje mišljenje? Želi se dodvoriti učiteljici.

5) Upravo ustala iz kreveta

Izgleda kao da će, nakon što iskrca djecu u školu, ponovno otpuzati u krevet. Ne znam je li oprala zube. Ta mama je uvijek u trenirci, sređivanje joj je jednostavno preteško.

6) Uvijek u zakašnjenju

To. Sam. Ja. Ta majka ulijeće 30 sekundi prije početka nastave, zaustavlja autobus, kasni na roditeljski. Školski izlet? Bez brige, ona će se pojaviti čim učiteljica prebroji učenike. Smjena počinje u 9? Bez brige, bit će ona tu u 9.02. Samo kažem!

7) Zaboravna

Ta se majka jednostavno ne može sabrati. Zbog posla, izvanškolskih aktivnosti ili nečeg drugog, ona je uvijek preopterećena i ne može ništa zapamtiti. Slavlje? Nakon što je dovela djecu, trči u pekaru po kolače.

8) Fanatik

Ta majka vrišti iz publike na dječjim utakmicama, odjevena u dres!

9) Dobrovoljac

Ona se prva javlja za pratnju na školskim izletima, pomaže u učionici, organizira skupljanje novca. Gotovo je nerealno koliko je humana. Njeni napori da pomogne i bude ljubazna su hvalevrijedni, ali i iscrpljujući za gledati.

10) Gospođa popularnost

Ta majka je prijatelj sa svima. Uvijek poziva druge majke na vino ili djecu na druženje. Ona poznaje svakog, a ponekad je i više cool od svoje djece.

………………

NAPOMENA:

 

  • PARENT SOCIETY –pomoć roditeljima u navigaciji kroz avanturu roditeljstva putem zabavnih članaka, priča i savjeta.
  • Izvor: parentsociety.com

http://www.parentsociety.com/parenting/10-types-of-moms-at-school/