Iz školskog svijeta
Pogledajte zajedno omiljeni film za početak škole!
objavljeno: 31. kolovoza 2017.

Pred nama je početak još jedne godine u kojoj ćemo usvojiti nova znanja, prikupiti nove informacije i steći vrijedna iskustva koja će biti temelj za gradnju osobina i stavova. Ponudom najnovijih svjetskih filmova i specijaliziranih programa kina CineStar i ove su godine omiljeno mjesto na kojem se uz zabavu usvajaju nastavni programi.

Uz mnoge programe koje CineStar obuhvaća u svojim kinima posebno se ističe onaj posvećen učenicima i nastavnicima, Školske projekcije u CineStaru. Ponuda školskih projekcija obuhvaća filmove igranoga, animiranoga i dokumentarnog tipa, edukacijskoga i odgojnog obilježja, koji obrađuju teme koje su djeci i mladima posebno zanimljive ili važne. Istraživanja američkih znanstvenika pokazala su da gledanjem filmova tog tipa djeca razvijaju posebne interese za znanost, tehnologiju, prirodu i društvo te geografiju. Kako je odlazak u kino važan dio formalnoga, životnoga, pa tako i izvannastavnog obrazovanja, CineStar želi kino približiti učenicima i nastavnicima osnovnih i srednjih škola na području cijele Hrvatske.

Posjet CineStaru odličan je spoj zabave i poduke i mogućnost da djeca uživaju u čarima sedme umjetnosti, a nastavnici na jedinstven način upoznaju učenike s temama koje su im bliske i korisne. U CineStaru možete pronaći izvrstan izbor filmskih naslova, od klasika i hrvatskih filmova pa sve do najnovijih filmskih naslova. Poseban doživljaj svakako su 3D-projekcije koje pružaju potpuno novi doživljaj filma. CineStar pruža mogućnost organizacije izvanrednih filmskih projekcija u jutarnjem terminu i grupnih popusta za redovne projekcije filmova. Minimalni broj djece za organizaciju izvanredne projekcije ili grupni popust je 20.

 

CineScool dan i grupni posjeti kinu

CineStar organizira izvanredne projekcije filmova po izboru kao i grupne projekcije filmova sa redovnog programa uz mogućnost ostvarivanja grupnog popusta.

Korisne informacije potražite na sljedećim stranicama:

– za organizaciju izvanredne školske projekcije – www.blitz-cinestar.hr/cinescool-dan-obrazac

– za organizaciju o grupnim posjetima kinu – www.blitz-cinestar.hr/grupni-posjeti-obrazac.