Iz školskog svijeta
PROJEKT DESIGN YOUR JOB II
Otvoreni poziv za besplatnu obuku za web i grafički dizajn
objavljeno: 30. kolovoza 2017.

Radionice će se održavati u Sisku, Kutini, Petrinji i Glini. Namijenjene su prije svega mladima od 15 do 30 godina, ali i starijima koji su dugotrajno nezaposleni. Prijave se primaju do 15. rujna  2017. godine.

Više informacija o projektu možete saznati na www.designyourjob.org, a uvjete natječaja, obuke i prijavne formulare koje je nužno popuniti možete pronaći OVDJE.

Obuke se provode u okviru projekta Design your job II, koji podržava EU putem Erasmus+ programa i provodi se u Srbiji, Hrvatskoj i Albaniji. Cilj je povećanje zaposlenosti prije svega mladih ljudi razvojem i testiranjem specifičnih IT programa (razvoj web stranice / dizajn i grafički dizajn) traženih na tržištu rada, koji mogu biti korišteni i za sustavnu prekvalifikaciju / dokvalifikaciju nezaposlenih osoba. Projekt provodi Centar za omladinski i društveni razvoj RES POLIS iz Novog Sada zajedno s partnerima > Hrvatskim zavodom za zapošljavanje – RH > Koordinacijom udruga mladih Siska – RH > Nacionalnom službom za zapošljavanje – RS > Centrom za neformalno i cjeloživotno učenje – CNELL – AL.