Jučer-danas-sutra
OŠ TOMAŠA GORIČANCA, MALA SUBOTICA
VIDEO | Učenici snimili spot pod naslovom ‘Znaš li’
objavljeno: 20. rujna 2017.

… OŠ Međimurske županije proveden je projekt TRENING ŽIVOTNIH VJEŠTINA.

U školskoj godini 2016./2017. ostvareno je osam radionica na satovima razrednika. Jedna od nastavnih jedinica bila je pušenje.

CILJ PROGRAMA bio je smanjenje učestalosti i intenziteta konzumiranja sredstava ovisnosti te odgoda prvoga konzumiranja.

Učenici svih osnovnih škola u velikom broju sudjelovali su s plakatima, dok su samo učenici 4. a razreda OŠ Tomaša Goričanca Mala Subotica zajedno s učiteljicom napisali pjesmu pod naslovom Znaš li.

Razredna učiteljica Štefanija HAJDAROVIĆ skladala je glazbu za tekst pjesme Znaš li i odsvirala je na klaviru.

 

Znas li from OS T.G. Mala Subotica on Vimeo.

……………………………………………..

U glazbenom studiju Marka LAJTMANA snimili su zvučni zapis te je profesionalno programiran zvuk. Učenici 4. a razreda bili su prave male zvijezde u studiju u kojem su uživali, a sve to za njih je bilo lijepo i nezaboravno iskustvo.

Medijska grupa OŠ Tomaša Goričanca Mala Subotica pod vodstvom učiteljica Ive Mihalic KRČMAR i Nikoline HAMPAMER snimila je slikovni zapis pa je tako nastao i spot.

Pjesmu izvode učenice Julia MATIĆ, Ena JANČEC, Sara DODLEK, Mia NOVAK, Ela PURI i Hana PURIĆ. | Glazbena pratnja: učiteljica Štefanija Hajdarović. | Solo dionicu otpjevala je Stella JEZERNIK. [ IZ DRUGIH MEDIJA | emedjimurje.rtl.hr ]