Zanimljivosti
ODRŽANO ZAVRŠNO NATJECANJE KNJIŽEVNO-ZABAVNOG KVIZA O DRAGUTINU TADIJANOVIĆU
Najuspješniji domaćini, učenice OŠ „Hugo Badalić“ iz Slavonskog Broda
objavljeno: 7. studenoga 2017.

Prvo mjesto u završnom natjecanju osvojile su učenice Korina BARIŠIĆ, Sara FUJS , Lea POCINTELA  i Anea POPOVIĆ-HLIŠIĆ  iz OŠ „Hugo Badalić“ iz Slavonskog Broda, drugo mjesto OŠ „Ljudevit Modec“ iz Križevaca, a treće mjesto OŠ „Sveta Nedjelja“ iz Svete Nedjelje.

Uz učenike tih osnovnih škola, u kvizu je sudjelovalo 112 učenika i učenica iz 28 škola. Najviše, 18 škola, bilo je s područja grada Slavonskog Broda i Brodsko-posavske županije, te 10 škola iz Bjelovara, Čučerja, Đakova, Križevaca, Svete Nedjelje, Trenkova, Vukovara i Zagreba.

Nakon završnog natjecanja najboljima i najuspješnijima čestitao je i uručio nagrade zamjenik gradonačelnika Hrvoje Andrić. Lijepa je simbolika u tome što se ove godine natjecalo ukupno 112 učenika na kvizu koji su svojim znanjem i ljubavlju prema Tadijinom stvaralaštvu i životu obilježili njegov 112. rođendan. I ove godine, kao i prethodne, odziv učenika bio je velik, čak i veći, a atmosfera je bila vesela i ugodna. To pokazuje da će ova prekrasna priča druženja i njegovanja sjećanja na Tadiju biti kontinuitet programa obilježavanja njegova rođendana u godinama koje slijede. Pokrovitelji kviza bili su ŠKOLSKA KNJIGA, Alfa, Znanje i Profil. [ IZ DRUGIH MEDIJA | sbonline.net ]