Školska knjiga za vas
PETAK > ČETVRTI DAN INTERLIBERA
Dan Školske knjige u znaku hrvatske kulture i tradicije
objavljeno: 11. studenoga 2017.

… namijenjena svima koji žele otputovati u svijet priča te razvijati sposobnost pisanog izražavanja i vlastitu kreativnost. Zabavnim putovanjem kroz svijet pripovijedanja budući će pisci upoznati najvažnije elemente pripovjednog teksta, ovladati glavnim osobitostima različitih žanrova, osvijestiti proces nastajanja tekstova – od umjetničkih djela do praktičnih tekstova nužnih u životu, osmisliti različite zabavne likove, promišljati o riječima koje im služe kao alat za izražavanje vlastitih misli. Bilo je veselo i poticajno.

Novi član velike obitelji knjiga za djecu Školske knjige od jučer je postala i knjiga “Želim biti ilustrator“ koja će nesumnjivo potaknuti dječju kreativnost. Novopredstavljene knjige, osim na Interliberu, potražite na promotivnoj ponudi u internetskoj trgovini  www.skolskaknjiga.hr i u knjižarama Školske knjige. 

■  Inače, 4. dan Interlibera je prošao u znaku hrvatske kulture i tradicije na koje smo iznimno ponosni.

Predstavljena su nova izdanja Školske knjige i Lumen izdavaštva.

Jučer su predstavljene i knjige “Stvaranje hrvatske države 1991. – Ministarska sjećanja” akademika Davorina RUDOLFA  i “Vlada demokratskog jedinstva – Istina o Vukovaru i škola demokracije u Hrvatskoj” Franje GREGURIĆA. 

Knjige su predstavili dr. sc. Zdravko TOMAC, akademik Davorin RUDOLF, dr. sc. Franjo GREGURIĆ, dr. sc. Ante ŽUŽUL i urednik Školske knjige Deniver VUKELIĆ.

Na predstavljanju knjige “Lado – hrvatska tradicijska glazbala i sastavi” autora Irene MIHOLIĆ i Ivana IVANČANA, nastupio je i  orkestar Ansambla LADO.