Iz školskog svijeta
LABIN
Vrijedna donacija Valamar Riviere Centru „Liče Faraguna“
objavljeno: 24. studenoga 2017.

… u kojoj su sudjelovali gosti i zaposlenici Valamar Riviere. Uime Valamar Riviere donaciju je ravnateljici Centra Elide Juričić uručio član Uprave Valamar Riviere, Marko Čižmek. Centar će doniranim novcem kupiti informacijsko-komunikacijsku tehnologiju za interaktivno učenje, prilagodbu nastavnih sadržaja, izradbu edukativnih i terapijskih materijala te tako unaprijediti nastavni proces.

„Već godinama Valamar Riviera jedan je od najboljih prijatelja našeg Centra te svim njezinim zaposlenicima odsrca zahvaljujemo. Donaciju ćemo iskoristiti za kupnju tehnologije koja će našoj djeci olakšati učenje i omogućiti im da obave zadatke koje inače ne bi mogli, da povećaju samostalnost, ali i samopouzdanje“, rekla je Elide Juričić, ravnateljica Centra „Liče Faraguna“, koji pohađa sedamnaest polaznika s područja Istarske županije. Centru „Liče Faraguna“ Valamar Riviera uručila je vrijednu donaciju i prošle godine, u dvorište Centra postavljene su sprave za vježbanje primjerene djeci u invalidskim kolicima te nadstrešnica, a zaposlenici Valamar Riviere u Centru često i volontiraju.

„Mi u Valamar Rivieri ponosni smo što već drugu godinu zaredom možemo poduprijeti rad ovog Centra koji brine za odgoj i obrazovanje djece s poteškoćama u razvoju. Našim programima društveno odgovornog poslovanja pomažemo poboljšanju kvalitete života u lokalnoj zajednici te se nadamo da će i ova donacija zaposlenicima i polaznicima olakšati svakodnevni rad“, rekao je Marko Čižmek, član Uprave Valamar Riviere. Kroz „Veliko srce Valamara“, jedan od devet krovnih programa društveno odgovornog poslovanja, Valamar Riviera podupire rad udruga i inicijativa koje su usmjerene pomoći ugroženim skupinama u društvu. [ IZ DRUGIH MEDIJA | radiolabin.hr ]