Nesvrstani
PAZIN: OŠ VLADIMIRA NAZORA I DV „OLGA BAN”
Gradonačelnik posjetio školu i vrtić
objavljeno: 22. prosinca 2017.

U školi je u neformalnom tonu istaknuo dobru suradnju između škole i osnivača te zahvalio na tome, istaknuvši da zajedničkim snagama rade na održavanju dobroga školskog standarda. Tom je prigodom uručen dar školi –društvene igre kojima će se zabavljati osnovci u produženom boravku, koji postaje sve veća potreba roditelja. Broj grupa produženog boravka povećan je u posljednjih nekoliko školskih godina s dvije na tri grupe, s tendencijom daljnjeg rasta. U zbornici Osnovne škole gradonačelnika su dočekali ravnateljica Zdenka Turkalj Čohilj, učitelji i zaposlenici škole. Ravnateljica je poželjela gradonačelniku dobrodošlicu te se osvrnula na dobar odnos između Osnovne škole i Grada Pazina.

Plesom, pjesmom i prigodnim nastupom najmlađi predškolci dočekali su gradonačelnika, a Vesna Rusijan Ljuština, ravnateljica Dječjeg vrtića „Olga Ban“, uime vrtića pozdravila je goste i okupljene domaćine – djecu, odgajateljice, stručne suradnike – te zahvalila na potpori koju Grad pruža ustanovi i zaželjela svima sve najbolje u novoj godini. Nakon prigodnog programa predškolci su znatiželjno postavljali pitanja gradonačelniku i suradnicima te objasnili gradonačelniku da je njegova glavna zadaća „da čuva grad“.

Uz gradonačelnika, bili su nazočni i dogradonačelnica Mirjana Galant, pročelnica Upravnog odjela za samoupravu, upravu i društvene djelatnosti Nevija Srdoč te viši stručni suradnik za odgoj i obrazovanje Anton Finderle. [ IZ DRUGIH IZVORA | pazin.hr ]