Nesvrstani
KOPRIVNICA
Edukacija: Razvoj programa volontiranja učenika
objavljeno: 29. siječnja 2018.

…s partnerima Gradom Koprivnica, Udrugom volontera Koprivničko-križevačke županije „Rad na dar”, Osnovnom školom „Antun Nemčić Gostovinski” iz Koprivnice, Osnovnom školom „Đuro Ester” iz Koprivnice i Osnovnom školom „Braća Radić” iz Koprivnice, nastavljaju se edukacije predviđene projektom.

U organizaciji Obrtničkog učilišta Pouka, u utorak i srijedu 23. i 24. siječnja 2018. u Tuheljskim Toplicama održana je edukacija pod nazivom „Razvoj programa volontiranja učenika”, koju je provela Vlatka Vincentić.

Cilj je edukacije da zaposlenici Gradskog društva Crvenoga križa Koprivnica, voditelji volontera i članovi Udruge „Rad na dar” izrade dokument o razvoju volontiranja učenika u koprivničkim školama te da je u tri kurikuluma (u svakoj školi po jedan) zastupljeno školsko volontiranje.

Na edukaciji je prisustvovalo sedam osoba, djelatnici Gradskog društva Crvenoga križa Koprivnica, voditelji volonterskih grupa iz partnerskih osnovnih škola te član Udruge „Rad na dar”. [ IZ DRUGIH IZVORA | koprivnica.hr ]