Zanimljivosti
NEĆE VIŠE ČEKATI KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKU ŽUPANIJU
Započinjemo izgradnju školsko-sportske dvorane u Kalniku
objavljeno: 5. veljače 2018.

Naime, Mladen Kešer je rekao kako je Općina ishodila i financirala idejni projekt dvorane, a Koprivničko-križevačka županija ostalu projektnu dokumentaciju za dobivanje građevinske dozvole.

– S obzirom na to da izgradnja dvorane nije započela, a ishođena građevinska dozvola više ne vrijedi, tražim da Osnovna škola Kalnik vrati darovano zemljište, a Koprivničko-križevačka županija ustupi projektnu dokumentaciju Općini Kalnik. Idemo sami u projekt izgradnje dvorane – rekao je Kešer i dodao da Kalnik više ne želi čekati „Godota”!

– Kupili smo zemljište, platili dokumentaciju i bivši je načelnik s najboljom namjerom vjerovao Županiji da će započeti izgradnju školsko-sportske dvorane, ali to se nije dogodilo.

Županija je među najsiromašnijima u Hrvatskoj i propala je građevinska dozvola. Nije bilo hrabrosti niti političke volje pokrenuti taj projekt i zato želim da nam vrate zemlju i dokumentaciju kako bismo s nekim izmjenama pokrenuli izgradnju – rekao je Kešer. [ IZ DRUGIH IZVORA | prigorski.hr ]