Školska knjiga za vas
ŠKOLSKA KNJIGA PODRŽAVA HRVATSKI FORUM PROTIV RAKA DOJKE EUROPA DONNA HRVATSKA
Knjige pune ljubavi
objavljeno: 15. veljače 2018.

Prikupljeni iznos donacije koristit će se za nabavu aparata za intraoperativno zračenje pacijenata oboljelih od karcinoma kako bi im se barem malo olakšalo liječenje.

………..

ŠKOLSKA KNJIGA u veljači, tradicionalnome mjesecu ljubavi i sve do 8. ožujka, Međunarodnog dana žena provodi akciju „KNJIGE PUNE LJUBAVI“.

U tom će razdoblju u svim knjižarama Školske knjige i u internetskoj knjižari ljubitelji knjiga pronaći posebnu ponudu s bogatim izborom knjiga ljubavne tematike kao i knjiga odabranih autorica. Od svake odabrane kupljene knjige Školska knjiga donirati će 6 kuna Hrvatskom forumu protiv raka dojke Europa Donna Hrvatska za nabavu aparata za intraoperativno zračenje pacijenata oboljelih od karcinoma.

Udruga Europa Donna Hrvatska djeluje više godina i aktivno promiče svijest o raku dojke i borbi protiv te zloćudne bolesti.

Jedna od aktivistica i pokretačica je i Josipa PAVIČIĆ BERARDINI, autorica knjige „6 milimetara – Ispovijest o boli i pobjedi“ u izdanju Školske knjige.

 Svoju inspirativnu priču koja govori o snazi, borbi i na kraju pobjedi nad bolesti Josipa Pavičić Berardini, autorica knjige „Šest milimetara“ podijelit će s posjetiteljima u knjižari Školske knjige – Arkadija u Zagrebu, Trg bana J. Jelačića 14 na Valentinovo, 14. veljače u 18 sati. 

■ Njezino iskustvo najbolji je dokaz da ljubav, borba i optimizam pobjeđuju i u teškim životnim situacijama. Svi koji to žele mogu se uživo inspirirati dirljivom pričom i Josipinom snagom, a autorica će posjetiteljima potpisivati primjerke knjige.

#knjigepuneljubavi čine život ružičastijim!