Pljesak molim
ININ PROJEKT NAJPROFESOR/ICA
Izabrane najbolje profesorice
objavljeno: 23. veljače 2018.

U sklopu projekta NajProfesor/ica studenti su imali priliku nominirati profesora ili profesoricu iz srednje škole koji su u njima potaknuli želju za učenjem i napredovanjem te usadili ljubav prema prirodnim znanostima u područjima matematike, fizike i kemije, nakon čega su odabrani profesori primili plaketu i novčanu nagradu.

Najboljom profesoricom za područje matematike proglašena je profesorica Nevenka ANTONČIĆ iz XV. gimnazije (MIOC) iz Zagreba, za područje fizike priznanje je dobila Marija RADOVANOVIĆ iz Gimnazije M. Mesića iz Slavonskoga Broda, a za područje kemije nagrađena je Sonja GALI iz vinkovačke Gimnazije M. Antuna Reljkovića. 

Nagradu za najinspirativniju nominaciju primila je Ema Šepić, studentica Fakulteta strojarstva u Zagrebu.

„Iskoristila bih ovu priliku da zahvalim svim studentima na njihovim nominacijama, kao i Ini, koja na ovaj način jača svijest o važnosti mentorskog rada i važnosti utjecaja koje profesor može imati na svoje učenike. Ovo je jedinstven projekt u Hrvatskoj i drago mi je čuti da mi profesori zaista imamo pozitivan utjecaj na naše učenike”, izjavila je Nevenka Antončić.

Čestitamo profesorici Antončić na ovoj nagradi i zahvaljujemo joj na svim godinama predanog i uspješnog rada s generacijama miočana. [ IZ DRUGIH IZVORA | mioc.hr ]