Školska knjiga za vas
PRIKLJUČITE SE SVE VEĆEM BROJU PAMTITELJA RIJEČI
Sve je bliži Veliki skup pamtitelja riječi
objavljeno: 27. veljače 2018.

Ako imate svojeg pamtitelja riječi (tj. ako ste proveli Skup pamtitelja u svojoj školi), ako vam to dopuštaju financijske mogućnosti i ako ste odlučili doći, javite nam:

  • ime i prezime knjižničarke ili knjižničara,
  • naziv i adresu škole,
  • ime i prezime jednog ili dva pamtitelja riječi i razred.

Pod pojmom dva pamtitelja riječi razumijevaju se pobjednici  u dvije kategorije. Jedna kategorija obuhvaća učenike od četvrtog do šestog razreda, a druga učenike sedmog i osmog razreda.

Ako je pobijedio učenik petog razreda, a iz sedmog i osmog razreda nitko se nije prijavio, znači da ćete na skup doći s tim učenikom.

Molimo vas da nam prijave pošaljete što prije jer samo oni koji dolaze sudjeluju u stvaranju liste izvučenih riječi koja će se podijeliti učenicima kako bi ih naučili i došli na Veliki skup u Zagreb.

Lista za Veliki skup sastojat će se od 40 do 45 riječi. Knjižničarka/knjižničar svakog pamtitelja šalje tri riječi koje su bile izvučene u školi. Prijave (i riječi) čekaju se do 10. ožujka 2018., a onda izrađujemo listu i šaljemo je natrag svim prijavljenima kako bi ih mogli naučiti. Bude li se neka riječ ponavljala, tražit ćemo drugu riječ.

Radujemo se vašem dolasku i srdačno vas pozdravljamo!                                                         

  • Vaša Školska knjiga